A Donna Mamma története

Minden egyes pizzának története és mondanivalója van, legalábbis mi így hisszük a Donna Mamma pizzériánál.

Kár is lenne tagadni, hogy mindannyian lelkesedünk a friss, ínycsiklandó ízélményt ígérő pizzákért. Korábbi blogbejegyzéseinkben kifejtettük, hogy miért vágyódunk annyira hihetetlenül a forró csábításért.

Te mit gondolsz a történetekről? Fontos összetevői egy étterem vagy pizzéria mindennapjainak vagy csak a szükséges rosszat látod benne?

Elmondjuk, mi hogyan állunk a sztorikhoz: odáig vagyunk értük és mindig felcsillan a szemünk, ha hallunk egyet.

Miért?

Talán azért, mert egy vendéglátással foglalkozó vállalkozás sem lehet annyira hiteles, mint egy igazán jó sztorival és háttörténettel működő!

Nem mindegy, hogy milyen történet és út áll a hátad mögött, igaz? Hiszen ez alapján lettél az, aki!

Mi is pontosan így gondoljuk ezt a Donna Mammánál, éppen ezért születik most ezt a blogbejegyzés is. A célunk, hogy megismerj minket és az egyedi történetünket.

Szeretnénk, ha egy kicsit Te is belelátnál a mindennapjainkba és a fontos feladatainkba. Érezd azt az odaadást és teljes szakmai elhivatottságot, amellyel minden egyes nap ébredünk és fekszünk.

Nálunk valóban a betérő vendég az első. Ez nem egy elcsépelt marketing szöveg ebben az esetben, de nem is ígéret. Ez mind a Donna Mamma és még annál is több!

Tarts most velünk, olvass tovább és ismerj meg egy nápolyi, hiteles pizzériát, ahol a pizzasütés egy teljesen új dimenzióba lép át!

Kik is vagyunk mi?

A Donna Mamma egy tradicionális alapokon nyugvó, mégis újszerű nápolyi pizzéria a belváros szívében. Az étterem 2019-ben nyitott, és a minőség már a kezdetektől fogva biztosított. A pizzéria a szakmailag (Dining Guide Top 10, Big Seven Travel Európa 5. / világ 13. legjobbja) is elismert Bamba Marha Burger Bár tulajdonosaihoz fűződik, akiket annyira elvarázsolt a Pizza Napoletana, hogy egy Nápolyban sikeres vizsgával záruló tanfolyam után elhatározták, hogy itthon is felépítenek egy eddig nem látott brandet.

Hát így jött létre a Donna Mamma, ahol megmutatjuk, hogy mit gondolunk a nápolyi pizzáról, a hagyományokat tisztelve, mégis amolyan Donna Mammásan tálalva! 2019-ben nyitottunk, azóta pedig nagy érdeklődés és finomabbnál finomabb pizzák övezik ezt a helyet.

Amit az AVPN-ről és pizzáinkról tudnod kell!

Na de mi is az az AVPN? Hallottad már valaha ezt a fontos rövidítést vagy most éppen csodálkozva kérdezed tőlünk, hogy mégis mit jelenthet mindez?

Az AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana), azaz a Nápolyi Pizzaszövetség a világ egyik első számú pizza szervezete. Az ő feladatuk többek között, hogy a tradíciót és minőséget a legmagasabb szinten művelve működjenek együtt az összes olyan nápolyi pizzériával, akik vállalják ezeket a normákat, valamint oktassák, és terjesszék a tudást.

Nem utolsósorban a nápolyi pizza immár a világörökség része, így érthető módon kiemelt hangsúlyt kap minden egyes országban. Számunkra a Donna Mammánál nem is volt kérdés, hogy a szövetséggel együttműködve, az ő szakmai segítségükkel indulunk.

Ez többek között egy olyan kiváló tréner személyes jelenlétét is jelenti, aki ott volt világszerte a legjobb pizzériák nyitásánál, de a kiváló minőségű, olasz alapanyagokhoz való hozzájutásban is számíthatunk rájuk.

Mindig a tökéletességre törekszünk, így trénernek az AVPN egyik legjobbját, Giulio Abussi szakembert kértük fel. Giulio már oktatta a csapat egy részét Nápolyban, itt Budapesten pedig folytatja a képzést a napi szintű pizza készítéssel kapcsolatban.

Giulio, azon felül, hogy csukott szemmel elkészít és megsüt öt pizzát egyszerre, a legjobb helyeken dolgozott, majd instruktori pozíciójában a Nápolyi Pizzaszövetségnél pedig egyrészt iskolákban oktat, valamint a világ minden szegletébe képes elmenni, betanítást tartani.

Ennek köszönhetően rengeteg változatos tapasztalattal, és fiatal kora ellenére komoly életpályával a háta mögött látogatott el hozzánk is Budapestre, hogy segítségünkre legyen, és mentorálásával egy új színt tudjunk a Budapesten kapható pizzák közé vinni!

Legnagyobb örömünkre az AVPN elismerést 2020 tavaszán megkapta a Donna Mamma pizzéria. Giulio pedig félévente jár hozzánk oktatni és továbbfejleszteni az isteni finom pizzák receptjeit.

A kedvenc pizzáink nyomában

Most pedig bemutatjuk neked a mi kedvenc pizzáinkat is, látogass el hozzánk mielőbb és kóstol meg valamelyik ízletes finomságot.

1. Paolina (Salame Napoli) pizza

Egyedi ízvilág, csábító kinézet: ez a Paolina!

Hogyan is készül ez a fantasztikus íz?

Nápolyi szalámi, édes pepperoni, kaliforniai paprika, bazsalikom, aszalt paradicsom, extra szűz olívaolaj és parmezán, illetve mozzarella sajt kerül erre a kerek szerelemre.

Csábító, felejthetetlen íz és extra ropogás! Ez vár most Rád is!

Válaszd Te is a Paolina pizzánkat és éld át a pizzaevés felejthetetlen élményét!

2. Simonetta (Spianata Salame)

Odáig vagy a szalámis pizzákért? Akkor ezt a pizzánkat egyenesen imádni fogod!

100% nápolyi minőség, eredeti olasz recept és szenvedélyes íz mindenek felett. Paradicsom, spianata szalámi, parmezán sajt, mozzarella, bazsalikom és egy kis extra szűz olívaolaj teszi tökéletessé a szalámis pizza élményét!

Térj be hozzánk Te is és feltétlenül kóstold meg ezt a csodát!

3. Vincenza (Vega)

Vega életmódot folytatsz és eleged van már belőle, hogy sosem találsz kedvedre való, finom pizzát?

Nagyon jó hírünk van számodra is, ugyanis elhoztuk a tökéletes, nápolyi vega pizzát!

Mitől lesz páratlanul egészséges és isteni finom? A szeretettől, amit beleteszünk és a minőségi, friss alapanyagoktól!

Paradicsom, padlizsán, cukkini, kaliforniai paprika, parmezán sajt, mozzarella, bazsalikom, extra szűz olívaolaj és fenyőmag teszi tökéletessé ezt a pizzánkat.

Ha nálunk jársz, mindenképpen próbáld ki Te is!

Látogass el a Donna Mamma pizzériába Te is!

Most, hogy már ismered a történetünket és biztos lehetsz a szakma szeretetében, szavazz bizalmat nekünk és a pizzáinknak!

Látogass el a Donna Mamma pizzériába, ahol autentikus nápolyi pizzák közül válogathatsz! Különlegességünk, hogy pizzáinkat az AVPN (Nápolyi Pizzaszövetség) is elismerte.

Mi nem csupán pizzákat sütünk, hanem nápolyi pizzaélményeket kínálunk a pizza szerelmesei számára.

450 fokos kemencékben pillanatok alatt elkészül a kedvenc vékony tésztás pizzád, amely garantáltan bearanyozza majd a legnehezebb napodat is.

A gasztronómia iránti elkötelezettségünket és lelkesedésünket pedig bizonyítja a nemzetközileg is elismert és a tulajdonosi körünkhöz tartozó Bamba Marha lánc, illetve a Michelin tányér elismerést megszerzett Hoppá! Bistro is.

Folyamatos szakmai tréningekkel képezzük a csapatot, ezen kívül pedig az állandóan megújuló havi ajánlataink és kiegészítő opcióink (vegán menü) biztosítják azt, hogy a Donna Mamma élményt sose lehessen megunni.

Tetszett a bejegyzÉsÜnk?

Oszd meg Facebook-on
Oszd meg Twitter-en
Oszd meg LinkedIN-en
Oszd meg Pinterest-en

Don't call us.
we will coconut
you!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.