ÉTLAP
Alapanyagaink:
Pizzatésztáinkhoz négy alapanyagot használunk: víz, liszt, só, élesztő. A tésztát hosszú ideig kelesztjük, majd kézzel való nyújtás és feltétezés után nápolyi pizzakemencénkben 450 fokon sütjük tökéletesre.
Minden pizzához 00-ás lisztet használunk, egyenesen Olaszországból, Torinóból, egy kis malomüzemből, amely méreténél fogva biztoítja a magas minőséget.
A paradicsom alapú pizzákhoz eredettvédett olasz San Marzano paradicsomot használunk, amely a Vezúv déli oldalán terem, Campania régióban.
A pizzatészta elkészítéséhez tisztított vizet használunk a maximális klórmentes ízhatás elérése érdekében.
Minden pizzánkat magas minőségű extra szűz olivaolajjal locsoljuk meg.
Mozzarellánk Olaszországból, eredettvédett bivalymozzarellánk Olaszország Campania régiójából érkezik.
ÜDÍTŐK
SÖRÖK
ÜDÍTŐK
GÉPI ÜDÍTŐK
ALLERGÉNEK:
1: Glutén, 2: Laktóz, 3: Tojás, 4: Diófélék, 5: Mustár, 6: Hal, 7: Szezámmag, 8: Földimogyoró, 9: Szójabab, 10: Zeller, 11: Csillagfürt, 12: Kén-dioxid és S02-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben.
A *-al jelölt allergének kérés estén kihagyhatóak az ételekből! Egyéb allergénekről érdeklődjön a felszolgálónál!