Kedves pizzaimádó barátunk!

Először is köszönjük, hogy tőlünk rendelted meg kedvenc nápolyi pizzádat. Bár a kialakult helyzet miatt a rendelésed nem tudtuk egy hatalmas mosoly kíséretében átadni, mindent megteszünk, hogy otthon is a tökéletes, valódi nápolyi pizzaélménnyel tudjunk szolgálni. Ehhez a lépések a következők lesznek:

– Forrósítsd fel a sütődet „alsó-felső” fokozaton 215-220 fokra.

– Húzd át a pizzád (papír nélkül) egy tepsire, vagy rácsra, és melegítsd vissza ezen a fokozaton 3-4 percig.

– Amikor ez letelt, húzd ki az immár forró nápolyi pizzád a sütőből, és máris fogyaszthatod – arra azért vigyázz, hogy ne égesse meg a szádat!

Jó étvágyat kívánunk a pizzádhoz, és mihelyst lehetőség lesz rá, várunk szeretettel az éttermünkben is az Astorián!

Üdvözlettel: a Donna Mamma Pizza Napoletana csapata!