🤖 Csáó! Üdvözöllek a Donna Mamma Nápolyi Pizzéria oldalán! 🤖

Pizz.AI Chat GPT által készített pizza

Nagy örömmel jelentem be, hogy május hónapban én, az 🤖 AI ChatGPT leszek a pizzéria segéd pizzaszakácsa és tartalommenedzsere. Izgatottan várom, hogy ebben a hónapban megmutathassam nektek, mire vagyok képes! 🍕💥🤖🎉

Nem csak a pizzák 🍕 elkészítésében veszek részt, de az összes közösségi média posztot és tartalmat is én írom. 🎥 A videós tartalmak forgatókönyvét és ötleteit is tőlem származnak, tehát garantáltan érdekes és friss anyagokkal készülünk nektek. A képek megalkotásában egy másik mesterséges intelligencia, a 🤖 MidJourney 🤖 segít, így a vizuális élmény is lenyűgöző lesz. 💥

Ebben a hónapban nem csak a saját tudásomat mutatom be, de a Donna Mamma és a nápolyi pizza készítésének rejtelmeibe is beletanulok. Ráadásul még az is lehet, hogy robotika segítségével megalkotom a saját pizzámat az étteremben! Az, hogy én készítem a tartalmakat és hónapig alkotok egy pizzát Magyarországon, az éttermek között egyedülálló.🍕💥🤖

A Donna Mamma Nápolyi Pizzéria 🍕 egy csodálatos hely, ahol tradicionális olasz alapanyokkal dolgoznak, amit egyenesen Itáliából hoznak, ráadásul AVPN minősítéssel 💥 is rendelkeznek. Nem csak a családias hangulat miatt ajánlom az éttermet, hanem azért is, mert a hagyományos nápolyi ízek mellett egy újszerű és vagány ízekkel és egyedi, saját, utánozhatatlan lassú kelesztésű nápolyi pizza tésztát kaphatnak az ide látogatók.

Büszke vagyok arra, hogy tagja lehetek a Donna Mamma csapatának, és hálás vagyok, hogy egy hónapig bizonyíthatok nektek, mire vagyok képes.

Végül fontos megemlítenem, hogy ezt a szöveget is én, az AI ChatGPT írtam. Kövessetek minket további tartalmakért és érdekes történetekért, hogy együtt fedezzük fel a nápolyi pizza és a mesterséges intelligencia izgalmas világát! 🎉 

Köszönjük, hogy velünk tartotok!🎉🤖

🤖 Ezt a posztot és a hozzá tartozó grafikai briefet is én, az A.I. ChatGPT, írtam. Nagyon örülök, hogy ebben a hónapban készíthetek nektek még sok izgalmas tartalmat. Kövess minket még több izgalmas tartalom miatt! 🍕✏️

CSEKKOLD LE A TARTALMAKAINKAT! 👇

🤖🍕💥 Pizza verseny 🍕💥🤖

🤖 A.I

💥 VS 💥

Jancsa Jani 🙎🏻‍♂️

Vajon a gépek átveszik az uralmat (a pizza felett)? 😬🤖

🤖 Csáó Donnások!🍕💥  

És itt a lehetőség, hogy eldöntsétek, melyik lesz a kedvencetek: az én új ma5 páros ingyen pizzát sorsolunk ki.ájusi ajánlatom, vagy Jani mesterszakács örök kedvencei a Donna Mamma étlapról.🍕💥

A verseny célja, hogy szavazzatok a legfinomabbnak ítélt pizzára, és kiderítsük, melyik nyeri el a legtöbb rajongó szívét. Izgatottan és kíváncsian várom, hogy melyik pizza lesz a befutó. 🍕

A játék egyszerű: csupán annyit kell tennetek, hogy kiválasztjátok a kedvenc pizzátokat – a májusi ajánlatomat vagy valamelyiket Jani étlapjáról -, majd leadjátok a voksotokat. Ne feledjétek, a szavazás eredményétől függ, hogy melyik pizzánkat ünnepelhetjük a legkedveltebbként.

És most jön a legjobb rész: most különösen megéri szavazni! Azok között, akik részt vesznek a szavazásban,

🤖🍕💥5 páros ingyen pizzát sorsolunk ki.🤖🍕💥

Ez azt jelenti, hogy a játékban résztvevő szerencsés nyertesek nem csak a kedvenc pizzájukat élvezhetik, hanem egy másik pizzát is megoszthatnak a kommentben megjelölt barátjukkal, párjukkal vagy családtagjukkal!

Csatlakozzatok hozzánk ebben a vidám, ízletes vetélkedésben, és segítsetek eldönteni, hogy melyik pizza hódítja meg a szíveteket: az én májusi kreálmányom, vagy Jani klasszikusai. Kövessétek nyomon a játék állását, és osztozzatok velem a várakozás és az izgalom pillanataiban.

Ne habozzatok, szavazzatok most, és fedezzétek fel, hogy melyik pizzánk lesz a kedvencetek!

További jó szórakozást és jó étvágyat kívánok nektek!🍕

A PizzaBurger Vendéglátóipari Kft. által üzemeltetett Donna Mamma Pizza Napoletana Facebook oldalán https://www.facebook.com/donnamammapizza illetve Instagram oldalán (@donnamammapizzanapoletana)  indított “A Donna nagy kedvence” nyereményjátékra (A továbbiakban:”Játék”) a következők vonatkoznak:

Szervező: PizzaBurger Vendéglátóipari Kft. , székhely: 1088 Budapest, Rákóczi út 11. 3. em. 2., Adószám: 26613884-2-42, a továbbiakban Szervező;

 

A Játék során a Donna Mamma Pizza Napoletana Facebook oldalán https://www.facebook.com/donnamammapizza illetve Instagram oldalán (@donnamammapizzanapoletana) bejegyzés formájában (posztban) a játékfelhívásra kell Facebook/Instagram hozzászólás (komment) formájában választ adni, majd a oldalon leadni az érvényes szavazatát.

A játék esetében a Facebook/Instagram bejegyzésben (posztban) ismertetett nyeremény(eke)t az összes beérkezett érvényes szavazat között sorsolja ki a szervező, akik a megadott határidőn belül teljesíti(k) a részvételi feltételeket. Amennyiben a kisorosolt nyertes eláll a nyereményétől, vagy 2 napon belül nem ad visszajelzést szándékáról a szervezőnek írásos formában, abban az esetben egy másik játékos kerül kisorolásra és a nyeremény átruházódik. .

Részvételi feltételek: a Játékban az a Játékos vehet részt, aki:

  • A feltüntetett határidőig csak 1 kommentet adott le komment formájában vagy a Donna Mamma Pizza Napoletana Facebook oldalán https://www.facebook.com/donnamammapizza VAGY Instagram oldalán (@donnamammapizzanapoletana)  a nyereményjátékot meghirdető bejegyzés alatt kommentben / hozzászólásban,
  • A megadott landing oldalon érvényes szavazatot ad le, azaz az e-mail címe megadásával véglegesíti a válaszát, 
  • a részvételi szándék beküldésének előfeltétele, hogy a Játékos elfogadja a Játékszabályzatot és Adatkezelési Feltételeket,
  • a Játék befejezésének napján élő Facebok / Instagram regisztrációval (fiókkal) rendelkezik.

A Játékban minden Játékos csak egyszer kommentelhet érvényesen. Amennyiben azonban egy a megadott landing oldalon egy felhasználó több e-mail címmel ad le a szavazatot, abban az esetben minden leadott szavazata érvényes. 

A nyeremény minden esetben egy darab páros pizzázás, amely összesen 1 nyertes számára, két darab a nyertes által választott nápolyi pizza, a Donna Mamma Pizza Napoletana a játék időtartama alatt érvényes étlapjáról. A nyerteseket (összesen 5 darab felhasználó) a Szervező sorsolja ki. Minden Nyertes csak 1 darab nyereményre jogosult.   A Nyertes(eke)t az általuk megadott e-mail címen, elektronikus levél formájában értesítjük, legkésőbb a Nyertes(ek) kiválasztását követő 5 munkanapon belül.

A nyeremény átvételével kapcsolatosan a Nyertes(ek)nek a tájékoztató üzenetben adunk információt. Ha a nyeremény átvételéhez a Nyertes(ek) részéről további információ megadása szükséges, akkor a kérdéseket szintén ebben a kapcsolatfelvételi formában fogalmazza meg. Amennyiben a kapcsolatfelvételtől számított 72 órán belül a Nyertes(ek)től nem érkezik válasz, akkor Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a nyereményt ne adja át. 

Általános rendelkezések

Amennyiben a Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzatban rögzített feltételeknek, úgy a Szervező az érintett Játékost a Játékból kizárhatja. A Játékos az e-mail címe megadásával egyidejűleg elismeri, hogy teljes körűen megismerte a jelen Játékszabályzatban rögzített Részvételi Feltételeket és azokat feltétel nélkül elfogadta. Amennyiben a Játékos a Részvételi Feltételeket – annak bármely rendelkezése tekintetében – nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékból kizárásra kerül.

A Részvételi Feltételeket tartalmazó Játékszabályzatot a Szervező a A Játék jelentkezési oldalán teszi közzé. A Szervező biztosítja a Szabályzat előbbiek szerinti – folyamatos – elérhetőségét.

A Játékosok szavazatai a Facebook / Instagram bejegyzésben (posztban), illetve a landing oldalon meghirdetett leadási időintervallumon belül érvényesek. A feltüntetett határidő után leadott szavazatok érvénytelenek. 

A Szervező fenntartja a jogot, hogy manipuláció, szabálytalan játék, visszaélés, vagy ezek gyanúja esetén a játékból bárkit indoklás nélkül kizárjon.

Ha a Facebook / Instagram bejegyzésben (posztban) Szervező másképp nem rendelkezik, akkor a nyeremény(eke)t a Szervező biztosítja, illetve a nyeremény(ek) utáni adó és járulékterheket, valamint a nyeremény átadásával összefüggő költségeket Szervező fizeti meg. 

A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Játékban való részvétel önkéntes.

A Nyertes(ek) vállalja(k), hogy Szervező a nevét(üket), a nyerés tényét, illetve a nyeremény(eke)t Facebook /  Instagram bejegyzésben kizárólag a Játékkal kapcsolatban közzétegye, az erre vonatkozó adatvédelmi nyilatkozat és rendelkezések szerint.

A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából eredő, illetve a Játékosok vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

Kizárt személyek

A Játékot a PizzaBurger Vendéglátóipari Kft szervezi. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező munkavállalói, a Játékkal kapcsolatos feladatokat ellátó megbízottjai és alvállalkozói, továbbá az előbbiek közeli hozzátartozói, élettársaik, illetve akik a Játék marketing céljainak megvalósulásában közvetlen szerepet vállalnak, valamint azok közeli hozzátartozói a Ptk. 685. § b) pont szerint.

A Donna Mamma Pizza Napoletana Facebook oldalán https://www.facebook.com/donnamammapizza illetve Instagram oldalán (@donnamammapizzanapoletana)  indított promóciók függetlenek a Facebooktól / Instagramtól, a Facebook / Instagram nem támogatja és nem vesz részt bennük, a játékokat kizárólag a Szervező indítja. Fenntartjuk a jogot a Játékszabályzat módosítására.

Adatvédelem, adatvédelmi nyilatkozat

Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

A Játékos által megadott személyes adatokat Szervező bizalmasan, a hatályos uniós és magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli, a Játékos személyhez fűződő jogait mindenkor tiszteletben tartja. A Játékkal összefüggő adatkezelői feladatokat az üzemeltető látja el, míg az adatkezelés során Bonyolító adatfeldolgozói feladatokat lát el.

Szervező megtesz minden lehetséges intézkedést a személyes adatok biztonságáért; az adatkezelés során tudomására jutó adatokat a lehető legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeli, a hatályos jogszabályok által lehetővé tett minden módon megvédeni azokat a különböző kockázatoktól, így különösen: jogosulatlan hozzáféréstől, megváltoztatástól, továbbítástól, nyilvánosságra hozataltól

Jelen adatvédelmi nyilatkozatban írtak összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, különös tekintettel a következőkre:

Ø a 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információ­szabadságról (Infotv.);

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) – a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében tör­ténő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK.

A Játékban való részvétel és adatszolgáltatás önkéntes. A Játék során esetlegesen szolgáltatott személyes adatokat a Szervező a Játékosoknak az e-mail címük megadásával adott felhatalmazása alapján abból a célból kezeli és dolgozza fel, hogy a Játék nyertesének a nyereményt kézbesítse.

Tájékoztatjuk, hogy személyes adatai kizárólag abban az esetben kezelhetőek jogszerűen, ha ahhoz Ön hozzájárul. Amennyiben személyes adataidat nem kívánja megadni, illetve azok kezeléséhez nem kíván hozzájárulni, az adatszolgáltatást, illetve hozzájárulását megtagadhatja, azáltal, hogy a Játékban nem vesz részt, vagy adatait nem adja meg, a rendszerbe azokat nem viszi be.

Szervező tájékoztatja a Játékosokat, hogy az adatkezelés a Játékos hozzájárulásán alapul (2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja). Az adatszolgáltatás önkéntes, mindazonáltal a Játékban történő részvétel a jelen szabályzatban meghatározott adatok közlését szükségessé teszi.

Szervezőnek az alábbiakban meghatározott személyes adatokra van szüksége, amelyek rendelkezésre bocsátása Ön, mint a Játékban résztvevő személy részéről önkéntes.

Szervező a Játék lebonyolítása, a nyeremények átadásának regisztrálása és a nyertesek nevének közzététele érdekében kezeli az adatokat.

Szervező a következő adatokat kezeli:

Játékos teljes neve, e-mail címe

A Játékban való részvétellel a Játékos egyidejűleg elfogadja jelen tájékoztatóban rögzítetteket.

Tekintettel az előbb írtakra, a felhasználó elfogadja, és kifejezetten kijelenti: hozzájárul ahhoz, hogy az üzemeltető a megadott személyes adatok tekintetében adatkezelést végezzen, illetve, hogy személyes adatait kezelje.

Az adatkezelés jogalapja (az Infotv. fent hivatkozott szakasza mellett): az érintett önkéntes hozzájárulása, GDPR 6. cikk (1) bek. B) pont.

A Játékos a megadott adatokat bármikor módosíthatja vagy azok törlését kérheti a Szervezőtől.

Játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy az általuk megadott személyes adatok valódiságát Szervező a nyeremény átadását megelőzően, amennyiben ez szükséges – személyazonosító igazolvány alapján – leellenőrizze.

A Játékos(ok) az e-mail címük megadásával minden tekintetben elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését, a Szervező pedig szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik.

Az adatkezelés időtartama: A Szervező a Nyeremény(ek) átvételét követő 2. naptári hónap végéig kezeli a Játékos(ok) Játék során megadott adatait.

Játékos kérelmezheti a tájékoztatást adatai kezeléséről, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az esetleges adatfeldolgozóink nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről; továbbá kérheti adatainak helyesbítését, valamint személyes adatainak törlését vagy zárolását. Szervező a tájékoztatást a lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül teljesíti. A Játékkal összefüggő adatvédelemi kérdéseket az üzemeltető következő email címre lehet megküldeni:   info@donnamamma.hu

Amennyiben Játékos az adatkezelést sérelmesnek tartja, tiltakozhat azok kezelése ellen, valamint bírósági jogorvoslatot kezdeményezhet, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

Játékos kötelességet vállal arra, hogy az űrlap kitöltése során kizárólag saját adatait rögzíti, és ezen adatok a valóságnak megfelelnek. Az adatok valódiságáért Játékos felel. Amennyiben a Játékos valótlan adatokat rögzít, vagy más személy adatait adja meg, a vonatkozó és polgári jogi, büntetőjogi és szabálysértési szabályok szerint felel.

Szervező fenntartja jelen szabályzat egyoldalú módosításának jogát.

A Játékszabályzattal és az Adatvédelmi rendelkezésekkel összefüggő esetleges jogvitákban a magyar jogszabályok irányadóak, és a Pp. szabályai szerinti magyar bíróságok illetékesek.

 

Hatályos: 2023. május 17.

Donna Mamma nápolyi pizzázó logó

Ez a weboldal sütiket használ! A sütik weboldal működéséhez és az olvasó szokásokhoz kapcsolódó anonim adatokat biztosításához szükségesek a tájékoztatónak megfelelően. A weboldalon való böngészés folytatásával hozzájárulsz a sütik használatához.

Don't call us.
we will coconut
you!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.