Pizza bérlet

Csáó DONNÁSOK! Megérkezett a Pizzabérlet! 🍕

Nekünk nem csak a tradíció és a minőség fontos, természetesen a famiglia is!

Hogy mit is jelent ez?

Hát azt, hogy az igazi Donnásoknak a pizzát mi álljuk! Festeggiamo! 🎉

Gyűjts pontokat MINDEN pizza után! 🍕

Hozd magaddal a Pizzabérleted, egyél egy eredeti nápolyi pizzát a DONNÁBAN és már jár is a pont. Többen jöttök? Akkor igazán megéri! MINDEN pizza után jár a pecsét!

Pizzabérlet Regisztráció! 👇

Hogyan működik? 👇

1.

Regisztrálj itt az oldalon!

2.

Már megy is a visszaigazolás, a DONNA tagságodról.

3.

Vedd át a bérleted éttermünkben!

4.

Ne felejtsd el minden vásárlásod után használni és gyűjtsd a pontokat!

5.

A 11. pizzádra pedig a vendégünk vagy!

Napoletana pizza felirat

Sokat DONNÁZOL, vagy csak igazi nápolyi pizza gasztroguru vagy? Perfetto! Akkor ezt semmiképpen se hagyd ki! Légy a famiglia tagja! 💥

A PizzaBurger Vendéglátóipari Kft. által üzemeltetett Donna Mamma Pizza Napoletana (székhely: 1088 Budapest, Rákóczi út 11. 3. em. 2., Adószám: 26613884-2-42), a továbbiakban Szervező; Törzsvásárlói Programot és ehhez kapcsolódó Pizzabérlet promóciót szervez az alábbiak szerint:

 1. A Pizzabérletet igénylők köre és igénylés módjai:

Minden 18. életévét betöltött természetes személy jogosult Pizzabérletet igényelni az alábbi szerint:

 1. Az Igénylő a https://www.donnamamma.hu/pizza-berlet oldalon található regisztrációt követően kerülhet be a felhasználó rendszerbe. Az automatikus visszaigazoló e-mail kiküldését követő 24 órát követően veheti át személyesen a pontgyűjtő Pizzabérletét a Donna Mamma Pizza Napoletana éttermében (1088 Budapest,Rákóczi út 1-3.), kollégáinktól, a visszaigazoló e-mail felmutatásával.

   

 2. A Pizzabérlet igénylése akkor válik érvényessé, ha az Igénylő jelen Szabályzatot és a Hűségkártyához tartozó adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot elfogadta és hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez.

   

 3. A Pizzabérlet felhasználása nem vonatkozik egyéni vállalkozókra, jogi személyekre. Egy személy részére egy pontgyűjtő kártya kerülhet kiállításra, több kártya ugyanazon személy nevére nem igényelhető.
 1. Pizzabérleten való pontgyűjtés:
 1. A Pizzabérleten a Donna Mamma Pizza Napoletana éttermében személyesen történő minden pizza vásárlás után, pontok kerülnek rögzítésre és jóváírásra a kártyán pecsét formájában.

   

 2. A pecsétek gyűjtése kizárólag az étteremben való vásárlásra vonatkoznak, online rendelésre és kiszállításra nem.

   

 3. A pecsétek a vásárlást követően rögzítésre kerülnek, a pecsétek a az első jóváírásától számított 180 napig használhatóak fel, ezt követően törlése kerülnek, amennyiben a Pizzabérlet regisztrációja megtörtént.

   

 4. A Pizzabérlet nem átruházható.

   

 5. Érvényes pontokként, kizárólag a Donna Mamma Pizza Napoletana pecsétei használhatóak fel, más jelöléssel ellátott kártyát nem áll módunkban elfogadni.

III. Pontok/pecsétek felhasználása:

 1. A Pizzabérleten jóváírt pontokat/pecséteket offline vásárlás során felhasználhatja a Kártyabirtokos, amennyiben a az összes, aza 10 darab pecsétet összegyűjtött vásárlásai után.

   

 2. Az aktuális pontegyenleg a fizikai kártyán követheti nyomon a Pizzabérlet birtokosa.

   

 3. A beváltás érvényesítéséhez, a kártyabirtokosnak a kasszánál jeleznie kell kollégáinknak promóciós szándékát, azaz, az ajándék pizza átvételét. Az igényelhető ajándék termékek listája, az aktuális étlapon található nápolyi pizzák teljes kínálatából kiválaszható, és kizárólag egyetlen ajándék termék beváltására jogosít. A Pizzabérlet más, a Donna Mamma kínálatában szereplő termékekre nem váltható be.
  Amennyiben a teljes kártyán összegyűjthető, azaz 10 pecsét felmutatásra kerül, azzal a Kártyabirtokos jogosult azonnal, az ingyen pizza átvételére. Amennyiben az átvétel megtörténik a Donna Mamma Pizza Napoletana munkatársai átveszik a Pizzabérletet és megsemmisítik azt, ezzel a pontgyűjtő rendszer a Kártyabirtokos számára megszűnik. 
 1. Pizzabérlet zárolása:
 1. Minden regisztrált Kártyabirtokos csak 1 darab Pizzabérlet igénylésére és átvételére jogosult. Erre tekintettel a Hűségkártya birtokosának a felelőssége a Hűségkártya megfelelő védelme, a jogosulatlan használat és felhasználás esetén.

   

 2. A Szervező a Pizzabérlet elvesztése, a pontok jogosulatlan felhasználása miatt felelősséget nem vállal. A Pizzabérleten szereplő hűségpontok felhasználásához kizárólag a fizikális Pizzabérlet érvényesítése elegendő, ám amennyiben indokolt, kollégáink kérhetik a Kártyabirtokost külön személyi azonosításra is korábban érvényesített regisztrációja alapján.

   

 3. A Szervező kizárja a felelősségét minden olyan kárért, amely a Pizzabérlet birtokosának nem megfelelő adatbiztonsága miatti adatvesztés miatt keletkezett, valamint arra az esetre is, ha Pizzabérletének felhasználása harmadik, illetéktelen személyek tudomására jutottak. A Pizzabérlet megfelelő tárolása és védelme a Kártyabirtokos a kizárólagos felelőssége.
 1. Záró rendelkezések
 1. Jelen Szabályzat mindenkor hatályos változata elérhető a  https://www.donnamamma.hu/pizza-berlet/ webcímen. A Szervező a jelen Szabályzattal, annak értelmezésével kapcsolatos tájékoztatást elektronikus formában továbbított levél formájában is nyújt. Az ezzel kapcsolatos kérdéseket az info@donnamamma.hu e-mail címre megküldve tehetik fel.

   

 2. Jelen Szabályzat valamely pontjának érvénytelensége a Szabályzat hatályát nem érinti. A Szabályzat egyoldalú változtatásának a jogát a Szervező fenntartja. A Szabályzat módosításának, valamint a Pizzabérlet visszavonásának jogát a Szervező fenntartja, a Szervezőt az említettekkel kapcsolatban indokolási kötelezettség nem terheli.

   

 3. A jelen Szabályzat megváltozásáról a Szervező a Pizzabérlet birtokosait a korábbi felhívásnak megfelelő formában a megváltoztatást követően haladéktalanul tájékoztatja. A Szervező nem oszt ki, a jelen Pizzabérlet anyagain fel nem tüntetett további kedvezményt.

   

 4. A Pizzabérlet és azon szereplő pecsétek/pontok nem cserélhetők be és készpénzre, utalványra nem válthatók be. A Pizzabérlet igénylése jelen Szabályzat elfogadását jelenti.

   

 5. Amennyiben jogszabály módosítás vagy a szolgáltatásainkban bekövetkezett változás miatt szükséges, úgy jelen Szabályzat módosításra kerül. Ebben az esetben a módosított Szabályzatot az oldalon,https://www.donnamamma.hu/pizza-berlet/  az utolsó módosítás dátumának feltüntetésével tesszük közzé.

Budapest, 2023. június 2.

 

A PizzaBurger Vendéglátóipari Kft. által üzemeltetett Donna Mamma Pizza Napoletana (A továbbiakban:”Szervező”) Facebook oldalán https://www.facebook.com/donnamammapizza illetve Instagram oldalán (@donnamammapizzanapoletana)  indított “Adventi Nyereményjáték” nyereményjátékra (A továbbiakban:”Játék”) a következők vonatkoznak:

Szervező: PizzaBurger Vendéglátóipari Kft. , székhely: 1088 Budapest, Rákóczi út 11. 3. em. 2., Adószám: 26613884-2-42, a továbbiakban Szervező;

 

A Játék során a Donna Mamma Pizza Napoletana Facebook oldalán https://www.facebook.com/donnamammapizza illetve Instagram oldalán (@donnamammapizzanapoletana) a Játékot meghirdető bejegyzés formájában (posztban) a játékfelhívásra kell Facebook/Instagram hozzászólás (komment) formájában választ adni,illetve a https://www.donnamamma.hu/pizza-berlet/ oldalon a törzsvásárlói rendszerre beregisztrálni, ezzel a Donna Mamma Pizza Napoletana hírlevelére feliratkozni.

A játék esetében a Facebook/Instagram bejegyzésben (posztban) ismertetett nyereményt az összes beérkezett érvényes szavazat között sorsolja ki a szervező, akik a megadott határidőn belül teljesítik a részvételi feltételeket. Amennyiben a kisorosolt nyertes eláll a nyereményétől, vagy 2 napon belül nem ad visszajelzést szándékáról a szervezőnek írásos formában, abban az esetben egy másik játékos kerül kisorolásra és a nyeremény átruházódik. 

Részvételi feltételek: a Játékban az a Játékos vehet részt, aki:

 • A feltüntetett határidőig csak egy darab, a megszabott feltételeknek megfelelő érvényes hozzászólást adott le komment formájában vagy a Donna Mamma Pizza Napoletana Facebook oldalán https://www.facebook.com/donnamammapizza VAGY Instagram oldalán (@donnamammapizzanapoletana)  a nyereményjátékot meghirdető bejegyzés alatt,
 • A megadott landing oldalon az e-mail címe megadásával véglegesíti a részvételi szándékát, regisztráció/hírlevél feliratkozás formájában, 
 • a részvételi szándék beküldésének előfeltétele, hogy a Játékos elfogadja a Játékszabályzatot és Adatkezelési Feltételeket,
 • a Játék befejezésének napján élő Facebok / Instagram regisztrációval (fiókkal) rendelkezik.

A Játékban minden Játékos csak egyszer kommentelhet érvényesen, illetve a megadott landing oldalon egy felhasználó egy e-mail címmel regisztrálhat. 

A nyeremény összesen egy darab 50.000 Ft értékű ajándékutalvány, amely összesen 1 nyertes számára kerül kisorsolásra és átadásra. Az utalvány felhasználható a Donna Mamma Pizza Napoletana az utalvány felhasználási időtartama alatt érvényes aktuális étlapjáról válaszható pizzákra. A Nyeremény készpénzre nem váltható és át nem ruházható. A nyertest a Szervező sorsolja ki. A Nyertes(eke)t az általuk megadott e-mail címen, elektronikus levél formájában értesítjük, legkésőbb a Nyertes kiválasztását követő 5 munkanapon belül.

A nyeremény átvételével kapcsolatosan a Szervező a Nyertesnek a tájékoztató üzenetben ad információt. Ha a nyeremény átvételéhez a Nyertes részéről további információ megadása szükséges, akkor Szervező a kérdéseket szintén ebben a kapcsolatfelvételi formában fogalmazza meg. Amennyiben a kapcsolatfelvételtől számított 72 órán belül a Nyertestől nem érkezik válasz, akkor Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a nyereményt ne adja át. 

Általános rendelkezések

Amennyiben a Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzatban rögzített feltételeknek, úgy a Szervező az érintett Játékost a Játékból kizárhatja. A Játékos az e-mail címe megadásával egyidejűleg elismeri, hogy teljes körűen megismerte a jelen Játékszabályzatban rögzített Részvételi Feltételeket és azokat feltétel nélkül elfogadta. Amennyiben a Játékos a Részvételi Feltételeket – annak bármely rendelkezése tekintetében – nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékból kizárásra kerül.

A Részvételi Feltételeket tartalmazó Játékszabályzatot a Szervező a Játék jelentkezési oldalán teszi közzé. A Szervező biztosítja a Szabályzat előbbiek szerinti – folyamatos – elérhetőségét.

A Játékosok szavazatai a Facebook / Instagram bejegyzésben (posztban) meghirdetett leadási időintervallumon belül érvényesek. A feltüntetett határidő után leadott szavazatok érvénytelenek. 

A Szervező fenntartja a jogot, hogy manipuláció, szabálytalan játék, visszaélés, vagy ezek gyanúja esetén a játékból bárkit indoklás nélkül kizárjon.

Ha a Facebook / Instagram bejegyzésben (posztban) Szervező másképp nem rendelkezik, akkor a nyereményt a Szervező biztosítja, illetve a nyeremény utáni adó és járulékterheket, valamint a nyeremény átadásával összefüggő költségeket Szervező fizeti meg. 

A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Játékban való részvétel önkéntes.

A Nyertes vállalja, hogy Szervező a nevét, a nyerés tényét, illetve a nyereményt Facebook /  Instagram bejegyzésben kizárólag a Játékkal kapcsolatban közzétegye, az erre vonatkozó adatvédelmi nyilatkozat és rendelkezések szerint.

A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából eredő, illetve a Játékosok vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

Kizárt személyek

A Játékot a PizzaBurger Vendéglátóipari Kft szervezi. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező munkavállalói, a Játékkal kapcsolatos feladatokat ellátó megbízottjai és alvállalkozói, továbbá az előbbiek közeli hozzátartozói, élettársaik, illetve akik a Játék marketing céljainak megvalósulásában közvetlen szerepet vállalnak, valamint azok közeli hozzátartozói a Ptk. 685. § b) pont szerint.

A Donna Mamma Pizza Napoletana Facebook oldalán https://www.facebook.com/donnamammapizza illetve Instagram oldalán (@donnamammapizzanapoletana)  indított promóciók függetlenek a Facebooktól / Instagramtól, a Facebook / Instagram nem támogatja és nem vesz részt bennük, a játékokat kizárólag a Szervező indítja. Fenntartjuk a jogot a Játékszabályzat módosítására.

Adatvédelem, adatvédelmi nyilatkozat

Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

A Játékos által megadott személyes adatokat Szervező bizalmasan, a hatályos uniós és magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli, a Játékos személyhez fűződő jogait mindenkor tiszteletben tartja. A Játékkal összefüggő adatkezelői feladatokat az üzemeltető látja el, míg az adatkezelés során Bonyolító adatfeldolgozói feladatokat lát el.

Szervező megtesz minden lehetséges intézkedést a személyes adatok biztonságáért; az adatkezelés során tudomására jutó adatokat a lehető legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeli, a hatályos jogszabályok által lehetővé tett minden módon megvédeni azokat a különböző kockázatoktól, így különösen: jogosulatlan hozzáféréstől, megváltoztatástól, továbbítástól, nyilvánosságra hozataltól.

Jelen adatvédelmi nyilatkozatban írtak összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, különös tekintettel a következőkre:

Ø a 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információ­szabadságról (Infotv.);

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) – a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében tör­ténő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK.

A Játékban való részvétel és adatszolgáltatás önkéntes. A Játék során esetlegesen szolgáltatott személyes adatokat a Szervező a Játékosoknak az e-mail címük megadásával adott felhatalmazása alapján abból a célból kezeli és dolgozza fel, hogy a Játék nyertesének a nyereményt kézbesítse.

Tájékoztatjuk, hogy személyes adatai kizárólag abban az esetben kezelhetőek jogszerűen, ha ahhoz Ön hozzájárul. Amennyiben személyes adataidat nem kívánja megadni, illetve azok kezeléséhez nem kíván hozzájárulni, az adatszolgáltatást, illetve hozzájárulását megtagadhatja, azáltal, hogy a Játékban nem vesz részt, vagy adatait nem adja meg, a rendszerbe azokat nem viszi be.

Szervező tájékoztatja a Játékosokat, hogy az adatkezelés a Játékos hozzájárulásán alapul (2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja). Az adatszolgáltatás önkéntes, mindazonáltal a Játékban történő részvétel a jelen szabályzatban meghatározott adatok közlését szükségessé teszi.

Szervezőnek az alábbiakban meghatározott személyes adatokra van szüksége, amelyek rendelkezésre bocsátása Ön, mint a Játékban résztvevő személy részéről önkéntes.

Szervező a Játék lebonyolítása, a nyeremények átadásának regisztrálása és a nyertesek nevének közzététele érdekében kezeli az adatokat.

Szervező a következő adatokat kezeli:

Játékos teljes neve, e-mail címe

A Játékban való részvétellel a Játékos egyidejűleg elfogadja jelen tájékoztatóban rögzítetteket.

Tekintettel az előbb írtakra, a felhasználó elfogadja, és kifejezetten kijelenti: hozzájárul ahhoz, hogy az üzemeltető a megadott személyes adatok tekintetében adatkezelést végezzen, illetve, hogy személyes adatait kezelje.

Az adatkezelés jogalapja (az Infotv. fent hivatkozott szakasza mellett): az érintett önkéntes hozzájárulása, GDPR 6. cikk (1) bek. B) pont.

A Játékos a megadott adatokat bármikor módosíthatja vagy azok törlését kérheti a Szervezőtől.

Játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy az általuk megadott személyes adatok valódiságát Szervező a nyeremény átadását megelőzően, amennyiben ez szükséges – személyazonosító igazolvány alapján – leellenőrizze.

A Játékos(ok) az e-mail címük megadásával minden tekintetben elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését, a Szervező pedig szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik.

Az adatkezelés időtartama: A Szervező a Nyeremény(ek) átvételét követő 2. naptári hónap végéig kezeli a Játékos(ok) Játék során megadott adatait.

Játékos kérelmezheti a tájékoztatást adatai kezeléséről, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az esetleges adatfeldolgozóink nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről; továbbá kérheti adatainak helyesbítését, valamint személyes adatainak törlését vagy zárolását. Szervező a tájékoztatást a lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül teljesíti. A Játékkal összefüggő adatvédelemi kérdéseket az üzemeltető következő email címre lehet megküldeni:   info@donnamamma.hu

Amennyiben Játékos az adatkezelést sérelmesnek tartja, tiltakozhat azok kezelése ellen, valamint bírósági jogorvoslatot kezdeményezhet, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

Játékos kötelességet vállal arra, hogy az űrlap kitöltése során kizárólag saját adatait rögzíti, és ezen adatok a valóságnak megfelelnek. Az adatok valódiságáért Játékos felel. Amennyiben a Játékos valótlan adatokat rögzít, vagy más személy adatait adja meg, a vonatkozó és polgári jogi, büntetőjogi és szabálysértési szabályok szerint felel.

Szervező fenntartja jelen szabályzat egyoldalú módosításának jogát.

A Játékszabályzattal és az Adatvédelmi rendelkezésekkel összefüggő esetleges jogvitákban a magyar jogszabályok irányadóak, és a Pp. szabályai szerinti magyar bíróságok illetékesek.

 

Hatályos: 2023. december 4.Don't call us.
we will coconut
you!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.