Pizza bérlet

Csáó DONNÁSOK! Megérkezett a Pizzabérlet! 🍕

Nekünk nem csak a tradíció és a minőség fontos, természetesen a famiglia is!

Hogy mit is jelent ez?

Hát azt, hogy az igazi Donnásoknak a pizzát mi álljuk! Festeggiamo! 🎉

Gyűjts pontokat MINDEN pizza után! 🍕

Hozd magaddal a Pizzabérleted, egyél egy eredeti nápolyi pizzát a DONNÁBAN és már jár is a pont. Többen jöttök? Akkor igazán megéri! MINDEN pizza után jár a pecsét!

Pizzabérlet Regisztráció! 👇

Hogyan működik? 👇

1.

Regisztrálj itt az oldalon!

2.

Már megy is a visszaigazolás, a DONNA tagságodról.

3.

Vedd át a bérleted éttermünkben!

4.

Ne felejtsd el minden vásárlásod után használni és gyűjtsd a pontokat!

5.

A 11. pizzádra pedig a vendégünk vagy!

Napoletana pizza felirat

Sokat DONNÁZOL, vagy csak igazi nápolyi pizza gasztroguru vagy? Perfetto! Akkor ezt semmiképpen se hagyd ki! Légy a famiglia tagja! 💥

A PizzaBurger Vendéglátóipari Kft. által üzemeltetett Donna Mamma Pizza Napoletana (székhely: 1088 Budapest, Rákóczi út 11. 3. em. 2., Adószám: 26613884-2-42), a továbbiakban Szervező; Törzsvásárlói Programot és ehhez kapcsolódó Pizzabérlet promóciót szervez az alábbiak szerint:

 1. A Pizzabérletet igénylők köre és igénylés módjai:

Minden 18. életévét betöltött természetes személy jogosult Pizzabérletet igényelni az alábbi szerint:

 1. Az Igénylő a https://www.donnamamma.hu/pizza-berlet oldalon található regisztrációt követően kerülhet be a felhasználó rendszerbe. Az automatikus visszaigazoló e-mail kiküldését követő 24 órát követően veheti át személyesen a pontgyűjtő Pizzabérletét a Donna Mamma Pizza Napoletana éttermében (1088 Budapest,Rákóczi út 1-3.), kollégáinktól, a visszaigazoló e-mail felmutatásával.

   

 2. A Pizzabérlet igénylése akkor válik érvényessé, ha az Igénylő jelen Szabályzatot és a Hűségkártyához tartozó adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot elfogadta és hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez.

   

 3. A Pizzabérlet felhasználása nem vonatkozik egyéni vállalkozókra, jogi személyekre. Egy személy részére egy pontgyűjtő kártya kerülhet kiállításra, több kártya ugyanazon személy nevére nem igényelhető.
 1. Pizzabérleten való pontgyűjtés:
 1. A Pizzabérleten a Donna Mamma Pizza Napoletana éttermében személyesen történő minden pizza vásárlás után, pontok kerülnek rögzítésre és jóváírásra a kártyán pecsét formájában.

   

 2. A pecsétek gyűjtése kizárólag az étteremben való vásárlásra vonatkoznak, online rendelésre és kiszállításra nem.

   

 3. A pecsétek a vásárlást követően rögzítésre kerülnek, a pecsétek a az első jóváírásától számított 180 napig használhatóak fel, ezt követően törlése kerülnek, amennyiben a Pizzabérlet regisztrációja megtörtént.

   

 4. A Pizzabérlet nem átruházható.

   

 5. Érvényes pontokként, kizárólag a Donna Mamma Pizza Napoletana pecsétei használhatóak fel, más jelöléssel ellátott kártyát nem áll módunkban elfogadni.

III. Pontok/pecsétek felhasználása:

 1. A Pizzabérleten jóváírt pontokat/pecséteket offline vásárlás során felhasználhatja a Kártyabirtokos, amennyiben a az összes, aza 10 darab pecsétet összegyűjtött vásárlásai után.

   

 2. Az aktuális pontegyenleg a fizikai kártyán követheti nyomon a Pizzabérlet birtokosa.

   

 3. A beváltás érvényesítéséhez, a kártyabirtokosnak a kasszánál jeleznie kell kollégáinknak promóciós szándékát, azaz, az ajándék pizza átvételét. Az igényelhető ajándék termékek listája, az aktuális étlapon található nápolyi pizzák teljes kínálatából kiválaszható, és kizárólag egyetlen ajándék termék beváltására jogosít. A Pizzabérlet más, a Donna Mamma kínálatában szereplő termékekre nem váltható be.
  Amennyiben a teljes kártyán összegyűjthető, azaz 10 pecsét felmutatásra kerül, azzal a Kártyabirtokos jogosult azonnal, az ingyen pizza átvételére. Amennyiben az átvétel megtörténik a Donna Mamma Pizza Napoletana munkatársai átveszik a Pizzabérletet és megsemmisítik azt, ezzel a pontgyűjtő rendszer a Kártyabirtokos számára megszűnik. 
 1. Pizzabérlet zárolása:
 1. Minden regisztrált Kártyabirtokos csak 1 darab Pizzabérlet igénylésére és átvételére jogosult. Erre tekintettel a Hűségkártya birtokosának a felelőssége a Hűségkártya megfelelő védelme, a jogosulatlan használat és felhasználás esetén.

   

 2. A Szervező a Pizzabérlet elvesztése, a pontok jogosulatlan felhasználása miatt felelősséget nem vállal. A Pizzabérleten szereplő hűségpontok felhasználásához kizárólag a fizikális Pizzabérlet érvényesítése elegendő, ám amennyiben indokolt, kollégáink kérhetik a Kártyabirtokost külön személyi azonosításra is korábban érvényesített regisztrációja alapján.

   

 3. A Szervező kizárja a felelősségét minden olyan kárért, amely a Pizzabérlet birtokosának nem megfelelő adatbiztonsága miatti adatvesztés miatt keletkezett, valamint arra az esetre is, ha Pizzabérletének felhasználása harmadik, illetéktelen személyek tudomására jutottak. A Pizzabérlet megfelelő tárolása és védelme a Kártyabirtokos a kizárólagos felelőssége.
 1. Záró rendelkezések
 1. Jelen Szabályzat mindenkor hatályos változata elérhető a  https://www.donnamamma.hu/pizza-berlet/ webcímen. A Szervező a jelen Szabályzattal, annak értelmezésével kapcsolatos tájékoztatást elektronikus formában továbbított levél formájában is nyújt. Az ezzel kapcsolatos kérdéseket az info@donnamamma.hu e-mail címre megküldve tehetik fel.

   

 2. Jelen Szabályzat valamely pontjának érvénytelensége a Szabályzat hatályát nem érinti. A Szabályzat egyoldalú változtatásának a jogát a Szervező fenntartja. A Szabályzat módosításának, valamint a Pizzabérlet visszavonásának jogát a Szervező fenntartja, a Szervezőt az említettekkel kapcsolatban indokolási kötelezettség nem terheli.

   

 3. A jelen Szabályzat megváltozásáról a Szervező a Pizzabérlet birtokosait a korábbi felhívásnak megfelelő formában a megváltoztatást követően haladéktalanul tájékoztatja. A Szervező nem oszt ki, a jelen Pizzabérlet anyagain fel nem tüntetett további kedvezményt.

   

 4. A Pizzabérlet és azon szereplő pecsétek/pontok nem cserélhetők be és készpénzre, utalványra nem válthatók be. A Pizzabérlet igénylése jelen Szabályzat elfogadását jelenti.

   

 5. Amennyiben jogszabály módosítás vagy a szolgáltatásainkban bekövetkezett változás miatt szükséges, úgy jelen Szabályzat módosításra kerül. Ebben az esetben a módosított Szabályzatot az oldalon,https://www.donnamamma.hu/pizza-berlet/  az utolsó módosítás dátumának feltüntetésével tesszük közzé.

Budapest, 2023. június 2.