Megjelenések

Itt találhatóak a Donna Mammáról megjelent különböző cikkek, írások, melyekre nagyon büszkék vagyunk!

Eredeti nápolyi pizza

WE LOVE BUDAPEST

“Jancsa Jani gasztroblogger, a kézműves burgerek szakértője, a Bamba Marha Burger étteremlánc megálmodója új vizekre evezett: decemberben nyitotta meg Kazár Bálint és Szabó Gergely tulajdonostársaival közösen a Donna Mammát, amelynek koncepciója az eredetvédett nápolyi pizzára épül.”

Donna Mamma nápolyi pizzázó referencia
Donna Mamma Pizza Napoletana

INDEX.HU

“Hasonlóan értékes gasztronómiai elismerésben részesült egy másik fővárosi étterem is, a Donna Mamma Pizza Napoletana, amely megkapta az AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana), azaz a Nápolyi Pizzaszövetség minősítését, amelyet a legjobb hagyományos nápolyi pizzakészítő vendéglátóhelyek érdemelhetnek ki.”

STREET KITCHEN

“A világon kevesebb mint 850 AVPN minősítésű pizzéria létezik, Európában alig több mint 300. Magyarországon pedig a Donna Mamma másodikként kapta meg ezt az elismerést, ami hatalmas szó mind gasztronómiai, mind országimázs szempontból.”

“A városban jelenleg egyetlen pizzázó büszkélkedhet azzal, hogy kiérdemelte az eredetvédett nápolyi pizza elismerést, de valószínűleg nem marad ez így sokáig! A Donna Mammában minden adott ahhoz, hogy Jancsa Jani és csapata is elnyerje az AVPN minősítést.”

Donna Mamma referencia
Donna Mamma referencia

PLAYER.HU

“A Donna Mamma még egy éve sem nyitott ki, de már hivatalosan a legjobbak között van. Valamit tudhatnak a Bamba Marhások, mert ez is az ő művük, Jancsa Janiék nem csak burgerben, de pizzában is a legjobbak között vannak, és ezek nem csak nagy, de üres szavak, tényleg perfekt módon értik a bizniszt, és mindig odafigyelnek a magas minőségre.”

CHEF ÉS PINCÉR

“Megkapta az AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana) minősítést a budapesti Donna Mamma Pizza Napoletana.”

Donna Mamma referencia
Donna Mamma referencia

ROADSTER

“Megkapta az AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana) minősítést a budapesti Donna Mamma Pizza Napoletana.”

MIRELLE.HU

“Pontosabban a nápolyi pizza. Az igazi nápolyi pizza. Mert ugye nápolyinak bárki nevezhető a pizzáját, de igazi, tanúsítvánnyal igazolt nápolyi pizza már kevés akad a városban. Konkrétan kettő. De az országban sincs több, sőt a környező országokból is kevesen szerezték meg az ehhez kellő – nápolyi szakemberek által – megítélt oklevelet.”

Donna Mamma referencia
Donna Mamma referencia

AC NEWS

“Megkapta az AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana) minősítést a budapesti Donna Mamma Pizza Napoletana. A világörökség részének számító valódi nápolyi pizza elkészítését szigorú előírások szabályozzák: nem lehetnek például nagyobbak 35 centiméternél, közepük vastagsága legfeljebb 0,25 centiméter lehet és kizárólag 430-480 fokos kemencében készülhetnek el, mindössze 60-90 másodperc alatt. Így Magyarországon immár két pizzéria is rendelkezik AVPN minősítéssel.”

Don't call us.
we will coconut
you!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.