Pizza szeretet a Donna Mamma nápolyi pizzázóban
Donna Mamma nápolyi pizzázó elrendezés
Donna Mamma elrendezés
Donna Mamma nápolyi pizzázó asztalok
Donna Mamma Budapest

Üdvözlünk a Donna Mammában!

A Donna Mamma Budapest egyik tradicionális alapokon nyugvó, mégis újszerű nápolyi pizzériája a belváros szívében. A 2019 végén nyílt pizzériában a minőség már a kezdetektől fogva biztosított, hiszen a szakmailag (Dining Guide Top 10) is elismert Bamba Marha Burger Bár és a Michelin tányér elismeréssel jutalmazott Hoppá! Bistro tulajdonosaihoz fűződik, akiket annyira elvarázsolt a Pizza Napoletana, hogy egy Nápolyban sikeres vizsgával záruló tanfolyam után elhatározták, hogy itthon is felépítenek egy vagány brandet.

Donna Mamma Pizza Napoletana
egyenesen nápolyból

AVPN

Az említett tanfolyamot egy itthon talán nem annyira ismert egyesület, az AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana), azaz a Nápolyi Pizzaszövetség tartotta. Az ő feladatuk többek között, hogy a tradíciót és minőséget a legmagasabb szinten művelve működjenek együtt az összes olyan nápolyi pizzériával, akik vállalják ezeket a normákat, valamint oktassák, és terjesszék a tudást. Nem utolsósorban a nápolyi pizza immár a világörökség része, így főként kiemelt hangsúlyt kap mindenhol, ahol kapni ezt a fantasztikus ételt. Számunkra nem is volt kérdés, hogy a szövetséggel együttműködve, az ő szakmai segítségükkel indulunk, ami például egy olyan kiváló tréner (Giulio Abussi) személyes jelenlétét is jelenti, aki ott volt világszerte a legjobb pizzériák nyitásánál, és nekünk is rengeteget segített és felügyeli az utunkat azóta is. Természetesen az alapanyagokban sem ismerünk tréfát:kiváló minőségű, olasz sonkákkat sajtokkal, liszttel és paradicsommal dolgozunk - többek között ez is a magas minőség egyik záloga.

Donna Mamma nápolyi pizzázó konyha
Nápolyi pizza a Donna Mammában
Donna Mamma nápolyi pizzázó asztalok
Nápolyi pizza a Donna Mammában
Donna Mamma nápolyi pizzázó elrendezés
Eredeti nápolyi pizza
A titok kulcsa

Minőség

Az AVPN rendelkezik egy minőségbiztosítási rendszerrel, és aki megfelel az igen szigorú szabályoknak, használhatja az egyesület logóját, bizonyítván ezzel, hogy mindenben eleget tesz a lehető legmagasabb sztenderdeknek, mint például a csak négy hozzávalóból álló, lassú kelesztésű saját pizzatészta, ennek kézzel való nyújtása, és a 450 fokos kemencében 60-90 másodperc alatt való megsütése. Ezt az elismerést Magyarországon másodikként mi is megszereztük 2020 tavaszán, így a Donna Mamma is a kicsivel több, mint 900 AVPN regisztrált pizzéria közé tartozik!

Azóta is folyamatos szakmai tréningekkel képezzük a csapatot, és folyamatosan megújuló havi ajánlataink és kiegészítő opcióink (vegán menü) biztosítják azt, hogy a Donna Mamma élményt sose lehessen megunni.

Bamba Marha & Donna Mamma

Látható, hogy stabil alapokra építünk, de ennyinél még nem állunk meg: ahogyan a Bamba Marhával berobbantunk a hazai burgerszíntérre, pontosan ez a célunk a Donna Mammával is: meghökkentő feltétek, izgalmas kombinációk, és persze fantasztikus ízek jellemzik a kínálatunkat.

Don't call us.
we will coconut
you!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.