Pizza ünnepi alkalomra

Ünnepi alkalmakon mindig igyekszünk megtalálni a legtökéletesebb helyszínt és ételt, ami emlékezetessé teszi régóta várt eseményünket.

Legyen szó születésnapról, randiról, esetleg több fős osztálytalálkozókról, örök gondot okoz a mindenki számára megfelelő étel kiválasztása.

Azonban van egy hihetetlenül sokoldalú, mégis egyszerű kerek csoda, amit talán mindenki imád a világon.

Roppanó, könnyed tészta, olvadozó sajt, sokoldalú ízvilág, különféle feltétek.

Mi más lehetne, ha nem a pizza? A pizza ünnepi alkalomra is kiváló választás lehet, mutatjuk miért!

Egy csipet Olaszország

A pizza igenis lehet elegáns, lenyűgöző és különleges. Legalábbis mi mindenképpen így vélekedünk.

Egy nápolyi autentikus, friss alapanyagokból készített, gőzölgő pizza betekintést ad az olasz életérzés miliőjébe, és egy kis időre mi is elidőzhetünk az egyedülálló gasztronómiai atmoszférában.

Nálunk, a Donna Mamma-nál tökéletesen összecsiszolódtunk a Dolce Vita ideológia stílusával, így étlapunkat is ehhez igazítottuk.

Mivel összejöveteleid sikeressége ugyanolyan fontosak számunkra, mint Neked, készültünk egy kis aprósággal. Összegyűjtöttük a legalkalomhozillőbb pizzáinkat, amik garantáltan lenyűgöznek Téged és a társaságod!

Egy kis ízelítő

Étlapunkon az örök klasszikusok mellett – mint a Margherita – számos különleges, igazán egyedi autentikus pizza is megtalálható. Ezeket 450 C° hőmérsékletű fatüzelésű kemencénkben sütjük, maximum 90 másodpercig. Az alapanyagok összeolvadnak, a pizza széle ropogósra duzzad, szinte csalogat az ízek harmóniája.

A “Quattro Formaggi”  például kiváló választás lehet az ünnepi asztalra, ugyanis sokszínűségének hála igen közkedvelt a pizzaimádók között.

Puha fontina, juhtejből készített pecorino, gorgonzola és a kihagyhatatlan mozzarella. A sajtok harmóniájának megtestesítője!

Ha igazán kedveled az ínyencségeket, a “Salame Napoli” tuti befutó lesz!

Egyenesen Olaszországból, pikáns nápolyi szalámi, édes pepperoni paprika, grillezett kaliforniai paprika, parmezán, bazsalikom és egy csipet aszalt paradicsom.

“Vegetariano” pizzánkkal választékunk sokszínűségét szeretnénk prezentálni.

Paradicsom, padlizsán, cukkini, kaliforniai paprika, kétféle sajt: parmezán és mozzarella, bazsalikom valamint egy csipet fenyőmag.

A magyaros ízek kedvelőinek a speciális “Ungherese” típusunkkal kedvezünk (persze egy kis olasz csavarral).

Paradicsom, érlelt lardo, kolozsvári szalonna, Hortobágy Angus szalámi, mozzarella, lilahagyma, zöldpaprika, és a kihagyhatatlan bazsalikom.

Már az összetevők elolvasásától lázba jöttünk!

Pizzáink sokszínűsége

15 különböző típusú autentikus nápolyi kerek szerelem közül válogathatunk. Úgy gondoljuk, mindenki talál egy számára igazán kézenfekvő lehetőséget.

Ezért különösen jó megoldás lehet, randevúk, különleges vacsorák alkalmára egy morzsa Dolce Vita Budapest szívében!

Változatosságunkat semmi sem bizonyítja jobban, csak az egyenesen Olaszországból érkező alapanyagok frissessége, csapatunk szakértelme és a különféle pizzák ízének tökéletes harmóniája.

Látogass meg minket, a Magyarországon megtalálható 3 AVPN (Nápolyi Pizzaszövetség) által elismert pizzázók egyikét, és garantáltan igazolást nyer mindaz, amit megosztottunk Veled.

Összességében, ha valami igazán különlegesre vágysz ünnepi eseményeid alkalmával, akkor ne hagyj ki minket, a Donna Mamma autentikus nápolyi pizzázót!

Tökéletes választás egy pizza ünnepi alkalomra, hiszen nem tudsz mellényúlni vele, legyen szó randiról, osztálytalálkozóról vagy szülinapi vacsoráról.

A ropogós, igazi olasz pizzáink egyedi ízvilágukkal és különleges hangulatukkal garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak Neked és minden vendégednek.

Tetszett a bejegyzÉsÜnk?

Oszd meg Facebook-on
Oszd meg Twitter-en
Oszd meg LinkedIN-en
Oszd meg Pinterest-en

Don't call us.
we will coconut
you!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.